La Vigne

Byggherre arvet en eldre låve (1700-tallet) med vingård av sin bestefar. Området ligger på en fjellside i nærheten av den historiske landsbyen Rodelle i Sør-Frankrike. Med mange reisedøgn i året, ønsket han å gjøre låven til et enkelt oppholdssted og studio. Det nye volumet planlegges plassert midt i den gamle låven med avstand til eksisterende steinmur på alle sider. Dette gir god mulighet for å gjøre kontinuerlig vedlikehold på den eksisterende låven. Volumet hviler på eksisterende trebjelker. En teknisk kjerne deler de to hovedrommene: soverom/studio og kjøkken/spiseplass. Trappen gir adgang til det nye taket for både opphold og vedlikehold av eksisterende tak.

År: 2017

Hvor: Rodelle, Frankrike

Hva: Fritidsbolig

Størrelse:  36 m2

Status: Ikke bygget

La Vigne

En teknisk kjerne deler de to hovedrommene: soverom/studio og kjøkken/spiseplass. Trappen gir adgang til det nye taket for både opphold og vedlikehold av eksisterende tak.

Rodelle, sør i Frankrike

skrå1.jpg
ovenfra_edited.jpg
plakat.jpg
powwow.jpg